Getuigen gezocht: Inbraak Herstel Friesland heeft 2,5 uur geduurd

Door: Ben de Jager 4061 bekeken

112-dokkum Getuigen gezocht: Inbraak Herstel Friesland heeft 2,5 uur geduurd
DOKKUM – De inbraak bij Herstel Friesland was de derde inbraak in twee weken tijd, bij een telecombedrijf in Dokkum. De politie is nog altijd bezig om te kijken of de inbraken met elkaar in verband staan. Inmiddels is er meer duidelijkheid gekomen rondom de inbraak bij Herstel Friesland.

Zo is te zien op andere camerabeelden, dat woensdagmorgen rond 00:30 uur de lampen die op het pand schijnen kapot zijn getrapt. Zo konden de daders minder opvallend te werk gaan. Het verplaatsen van de tuinbank en het aanslepen van de elf pallets is mogelijk ook opgevallen bij passanten. Alles is namelijk afkomstig van industrieterrein Hogedijken.   

Er is daarnaast op camerabeelden te zien dat er meerdere voertuigen zijn langsgereden, op het moment dat de inbrekers bij het pand in de buurt zijn. Bent u dinsdag- op woensdagnacht over de Hogedijken gereden en heeft u informatie omtrent de inbraak bij Herstel Friesland? Neem dan contact op met Herstel Friesland via info@herstelfriesland.nl, of de politie via 0900-8844. Mocht u iets gezien hebben en dit anoniem willen melden, kan dat via 0800-7000.

© Foto's: De Vries Media & Herstel Friesland
© Video: Herstel Friesland - YouTube